Ailus sai erorahaa yli 300 tuhatta. Ei sillä summalla itkemään jäädä nälkää ja eikä työttömyyttä. Miksi korkeammalla pallilla istuvat saavat noin suuria erorahoja? Miksi tavalliset tallaajat eivät? Ja jos tuleekin niin se lähtee kaikki työkkäreistä näin "työttömän ammatislangilla".  Ja käsi ylös nyt rohkeasti ne tavalliset tallaajat jotka ovat saaneet puolentoista vuoden erorahan!??

Toinen asia mikä ihmetyttää niin nämä työetuudet. Miksi 26th euron kuukausipalkalla työnantajan pitää maksaa sikakallis auto. Luulis tuolla palkalla olevan varaa sihen itsekin. Minun entisessä työpaikassa sai kauniisti pyytämällä pitää kännykkää taskussa. Semmoiset työpaikka etuudet tavallisella tallaajalla. Minun vuosiansiot ei tänä vuonna yllä edes esimerkkihenkilömme Ailuksen kuukausipalkkaan. Ja älkää nyt hyvät ihmiset alkako selittämään työkokemuksesta ja opinnoista. Nyt pitäisi suhteuttaa asiat oikeaan tolaan!

Ailuksen "sarkastinen" heitto siitä että hän ei kehtaa Bemarilla viedä lapsia ratsastustunnille ei oikein jaksanut naurattaa.. Voin olla huumorintajuton mutta olen tehnyt hel**tisti töitä ja opiskellut omaa alaa.  Tällä hetkellä elämän tilanteeni vain on aika surkea. Sen verran sivistynyt mielestäi olen että tiedän kannattaako esim maahanmuuttajille heittää "neekerivitsi" tai lamassa pyörivälle köyhälle kansalla "bemarivitsi".

Jaaa, miksi ihmiset paasaa  korkean johdon ahneudesta ja osa kuittaa ne kateudella. Kieltämättä vähän sen hajua tässä osoitteessa ilmassa leijuu. Kateuden ja ahneuden.