Huh. Eilen illalla tuli syötyä sitten koko viikonlopun edestä. Lapsilta jäi riisiä ja jauhelihaa jonka hyvillä mielin minä painelin parempiin suihin.  Iltapalaksi tein uuniriisipuuroa kun sain ystävältä riisipaketin. Oli aivan vallan mainioita. Litra punaista maitoa ja 2 dl riisiä pariksi tunniksi 175 asteeseen. Siitä olisi riittänyt hyvin isommallekin perheelle.

Ahneella on paskanen loppu.

Koiran iltalenkillä meinas tulla kiire kun alkoi vatsa kiertää.. Kerkesin juuri ja juuri huussiin kun kramppasin kaiken ulos. Niin siinä käy kun ei ole syönyt pitkään aikaan ja sitten ahnehtii.

Tänään tajusin ottaa rauhallisemmin kun isä tarjosi lounaan luonaan. Iltapäivällä olin niin paljon virkeämpi ja pumpattu täyteen energiaa. Aivan maaninen olo. No verrattuna edellispäivään. Nyt on jääkaappikin  täytetty ruualla. Sain viikon ruuat Lidlistä (budjettini vähän ylittäen) 30eurolla. Nyt on paasto ohi.

Poikani selitti iltasadulla lannoitetusta eläimestä... Taisi tarkoittaa RAUHOITETTUA eläintä. :-) 10 vuotiaalla menee sanoja vielä sekaisin Dysfasian takia. Kastike on hänellä kaskite, Nissan Micra on Kissan Micra ja kasvitieteellinen puutarha on kasvi-ihmeellinen puutarha. Tärkeintä on että äiti ymmärtää mistä puhutaan <3